Kalender

okt
2
ons
08:00 Kursus i etablering af Almen Pra... Lægernes Hus, Aalborg
Kursus i etablering af Almen Pra... Lægernes Hus, Aalborg
okt 2 kl. 08:00 – okt 3 kl. 16:30
BLIV BEDRE RUSTET TIL AT ETABLERE OG DRIVE EGEN LÆGEPRAKSIS Målgruppe: Uddannelseslæger i almen medicinsk hoveduddannelse i Region Nordjylland, dog har læger i fase 2 og fase 3 fortrinsret til kurset, da de ikke nødvendigvis[...]

Nyhedsbrev

Email:

 

 

Fortsat ledige pladser til Nordisk kongres – nu med lempeligere krav

Trods fristen er overskredet, er der fortsat et par pladser tilbage til Nordisk Kongres. Se mere her

Da vi er klar over at kongressen i Aalborg ikke er helt så attraktiv at deltage i som den kommende i Norge, er det besluttet at deltagelse i denne kongres ikke vil få indflydelse på en evt. ansøgning om 2 år. Derfor er der ingen grund til at holde sig tilbage.

Fristen for ansøgning er udskudt til tirsdag d. 29 januar.