Nyhedsbrev

Email:

 

 

Eftermiddagsmøde:

Mandag d. 30. oktober 2017 kl. 15-17.00 indbyder Aalborg Univarsitetshospital til eftermiddagsmøde med praktiserende læge og tidligere formand for Læger Uden Grænser, Søren Brix. Under overskriften ”Livet tilhører dem, som tør” vil han fortælle om at sætte perspektiv på livet og lægerollen – ud fra billeder og historier gennem tiden hos Læger Uden Grænser sat ind i en dansk ramme.

Søren Brix har altid været drevet af at gøre en forskel og hjælpe andre. Han opfordrer unge læger til at huske sig selv på, hvorfor de er blevet læger. Se hans interview i Ugeskriftet: http://ugeskriftet.dk/nyhed/livet-tilhoerer-dem-som-toer

Du kan læse mere om mødet i den vedhæftede invitation, og du kan tilmelde dig til sekretær Lotte Hoelgaard på mail l.hoelgaard@rn.dk senest mandag d. 23. oktober 2017.

Alle læger i almenmedicinsk hoveduddannelse er inviteret – også selvom du ikke er tilknyttet Aalborg Universitetshospital.